Workshop Punchen voor het poppenhuis

       

In de maanden februari & maart vindt er een workshop punchen plaats. We demonstreren al jaren het punchen met de Clover punchset en extra dunne naald speciaal voor het poppenhuis op de beurzen. Regelmatig krijgen we nog vragen over het gebruik en of er geen workshop is. We hadden al eerder besloten een workshop hierin te gaan geven, maar Covid, privé-omstandigheden en een gebroken pols hielden dat tegen.

Tijdens deze "beginners" workshop leert u de draad in de punchnaald te rijgen. We gaan daarna direct aan de slag zodat u met een sleutelhanger of kussenfrontje naar huis gaat. Het is zowel voor mensen die al een Clover punchset bij ons hebben gekocht en voor mensen die overwegen er een aan te schaffen. 

Het plan is om de 2,5 uur durende workshop op een zaterdag en/of op een woensdag te geven. Om te beginnen minimaal 2, maximaal 4 personen. Het ligt aan het aantal aanmeldingen en voorkeur van data. U kunt zich vooraf al aanmelden met een dag naar keuze mocht u interesse hebben.

De kosten:

€ 20,- Eigen punchset met fijne naald - incl. gebruik borduurring, stof, patronen en garens.

€ 27,50 Gebruik punchset met fijne naald, borduurring, stof, patronen en garens, u kunt achteraf de punchset aanschaffen.

Mocht er tijd over zijn dan is er gelegenheid om te winkelen.

Houd de pagina met het laatste nieuws in de gaten of stuur een email voor meer informatie.

© 2010 - 2023 Anja`s Handwerkatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel