Wat zijn de leveringsvoorwaarden?

Onze leveringsvoorwaarden vindt u HIER

Hoe worden de verzendkosten berekend?

- Per 1 januari 2021  worden de verzendkosten berekend op gewicht en formaat, u betaald minimaal € 0,99 (NL) tot maximaal € 6,99 (NL) voor een pakket beneden de 10 kg. Zie de tarieven Verzendkosten NL Verzendkosten België en Verzendkosten EU . Het kan voorkomen dat de berekening heel erg afwijkt door het formaat, wij laten u zo spoedig mogelijk weten als dit het geval is. Vragen over de verzendkosten bel of stuur een email.

Hoe kan ik betalen?

- U kunt betalen via de optie vooraf betalen (via bankoverschrijving of IDEAL), of contant/Pin als u het komt ophalen (volgens afspraak) of op de beurs.

Waarom betaal ik betaalkosten voor IDEAL & Bancontact?

- Elke transactie, ongeacht hoogte van het bedrag, gedaan via Bancontact worden kosten berekend aan ons. Het is voor ons niet rendabel om deze kosten op ons te nemen, daar wij niet een minimum bestelbedrag hanteren. Wilt u niet betalen voor de kosten van Bancontact, dan kunt u net zo snel betalen via internetbankieren, daar zijn namelijk geen kosten aan verbonden.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling verzonden wordt?

- Zodra wij uw bestelling ontvangen wordt uw bestelling in behandeling genomen. Na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling verpakt en verzonden. We streven ernaar om  voor 12 uur besteld, dezelfde dag van ontvangst van uw betaling uw bestelling te verzenden. We versturen doorgaans op maandag t/m vrijdag via PostNL, deze bezorgen bijna altijd de volgende dag, u kunt uw bestelling verwachten op dinsdag t/m zaterdag. Tijdens de zomerperiode juni, juli, augustus hanteren wij een aangepast verzendschema. Dit is minimaal 2 x in de week. Voor bestellingen buiten Nederland kunnen wij geen exacte tijden aangeven omdat deze heel verschillend zijn, ook per land.

Ik zoek een artikel dat eerst wel in de webwinkel te vinden is maar nu niet meer, is deze nog bestellen?

- Zodra de voorraad van een bepaald artikel is uitverkocht, is deze niet meer zichtbaar in de webwinkel. U kunt ons het gewenste artikel doormailen, dan kunnen wij deze indien nog te bestellen, voor u meebestellen en reserveren.

Ik heb een artikel gezien op de beurs maar kan deze niet terug vinden in de webwinkel.

- Omdat wij regelmatig te vinden zijn op beurzen, kan het voorkomen dat artikelen uitverkocht zijn. Neem dan contact met ons op via Stuur een bericht of via email: info@handwerktelier.nl dan helpen wij u graag verder.

Kan ik ook artikelen bestellen uit de Streets Ahead poppenhuis Catalogus?

- Ja dat kan. Wij bestellen het artikel mee bij onze volgende bestelling bij de groothandel. De catalogus is HIER te downloaden.

Ik heb een bestelling geplaatst maar nog geen bevestiging gehad.

- Indien u een bestelling heeft geplaatst wordt automatische een bevestiging naar het opgegeven emailadres gestuurd. Als u geen bevestiging ontvangen heeft dan is uw emailadres waarschijnlijk niet goed ingevuld. Neem dan contact met ons op via Stuur een bericht of via email: info@handwerkatelier.nl.

Ik ben niet tevreden. Wat nu?

Als u niet tevreden bent met uw aankoop dan horen wij het graag. We proberen dan zo snel mogelijk met een passende oplossing te komen. Zie ook herroepingsrecht en de leveringsvoorwaarden.

Tot wanneer kan ik bestellen zodat het op de beurs opgehaald kan worden?

Doorgaans kun je tot 1 dag voor aanvang van de beurs bestellen. Het is raadzaam om het eerder te doen zodat u zeker bent dat wij het artikel bij ons hebben.

Is het ook mogelijk om een borduurpakket in andere kleuren  te bestellen?

In overleg kunnen we de kleuren van een borduurpakket aanpassen in gewenste kleur, ook het formaat van bijvoorbeeld een vloerkleed kan worden aangepast. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tijdens het borduren van een borduurpakket kom ik garen te kort kan ik deze bij bestellen?

Indien u te kort aan garen heeft kunt u contact met ons opnemen en sturen wij u kosteloos de garen toe.

Staat uw vraag er niet bij?

Stuur dan een berichtje naar info@handwerkatelier.nl

© 2010 - 2021 Anja`s Handwerkatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel