25 november 2023 

Wij brengen twee keer in de week de post naar BPost in Essen namelijk op dinsdag & vrijdag. Besteld en betaald u voor dinsdag of vrijdag voor 14.00 uur dan gaat uw bestelling nog mee. Voorbeeld: Zondag besteld en betaald dan wordt uw bestelling dinsdag verzonden, dinsdag na 14.00 besteld en betaald dan wordt uw bestelling vrijdag verzonden. 

We versturen brievenbus post Non-Prior. Dit betekend dat er géén haast is met uw pakje en het 2 tot 3 werkdagen kan duren eer u uw bestelling ontvangt. Houd ook rekening met het weekend, want deze tellen niet mee als werkdagen. De laatste tijd is het ook drukker bij Bpost en kan het zelfs oplopen tot 5 werkdagen.

De prijzen zijn incl. verpakkingskosten. De meeste artikelen worden Niet-genormaliseerd en via brievenbusdoosje of enveloppe met bubbeltjes verzonden. Doordat bij bepaalde items niet het gewicht maar de afmeting wordt berekend kan het bedrag voor verzendkosten niet realistisch zijn. Neem dan contact met ons op dan vertellen wij wat de daadwerkelijke kosten zijn.

Wij brengen de volgende kosten in rekening voor verzending.

Verzendtarief voor onze Belgische klanten vanaf € 75,00 betaald u géén verzendkosten. Met uitzondering van te bestellen poppenhuizen, daarvoor betaald u het transport tenzij u het komt ophalen.

Non Prior - géén volg code in enveloppe of brievenbusdoosje.

€ 4,50 = t/m 100 gram 

€ 5,75 = 100 t/m 350 gram

€ 6,50 =  350 t/m 1 kg gram 

Pakket met code 

€ 8,95 = tot 2 kg

€ 14,95 = 2 kg tot 10 kg

Het teveel aan verzendkosten wordt teruggestort of mocht het zwaarder zijn dan nemen wij contact met u op. Wilt u liever dat wij Prior versturen, aangetekend of met garantie dan kunt u dit aangeven, u ontvangt dan een betaallink voor de extra kosten.

Heeft u verder nog vragen dan kunt u contact via email of telefoon opnemen.

U kunt ook uw bestelling komen afhalen neemt u dan contact op +31624478434

 

© 2010 - 2024 Anja`s Handwerkatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel