Vanaf nu is er een nieuw verzendtarief voor onze Belgische klanten vanaf € 40,00 betaald u géén verzendkosten.

Wij brengen twee keer in de week de post naar BPost in Essen namelijk op dinsdag & vrijdag. Bestellingen die u voor dinsdag of vrijdag voor 12.00 uur heeft besteld en betaald worden die dag verzonden. Voorbeeld: Zondag besteld dan wordt uw bestelling dinsdag verzonden, dinsdag na 12.00 besteld en betaald dan wordt uw bestelling de vrijdag verzonden. Als er meer bestellingen zijn buiten deze twee dagen om dan wordt uw bestelling indien voor 12.00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden.

We versturen brievenbus post Non-Prior. Dit betekend dat er géén haast is met uw pakje en het 2 tot 3 werkdagen kan duren eer u uw bestelling ontvangt. Houd ook rekening met het weekend, want deze tellen niet mee als werkdagen.

De prijzen zijn incl. 0,30 verpakkingskosten. De meeste artikelen worden Niet-genormaliseerd en via brievenbusdoosje of enveloppe met bubbeltjes verzonden. Doordat bij bepaalde items niet het gewicht maar de afmeting wordt berekend kan het bedrag voor verzendkosten niet realistisch zijn. Neem dan contact met ons op dan vertellen wij wat de daadwerkelijke kosten zijn.

Non Prior - géén volg code in enveloppe of brievenbusdoosje.

€ 3,00 = t/m 100 gram 

€ 3,60 = 100 t/m 350 gram

€ 5,80 =  350 t/m 1 kg gram 

Pakket met code 

€ 7,20 = tot 2 kg

€ 9,50 = 2 kg tot 10 kg

Het teveel aan verzendkosten wordt teruggestort of mocht het zwaarder zijn dan nemen wij contact met u op. Wilt u liever dat wij Prior versturen, aangetekend of met garantie dan kunt u dit aangeven, u ontvangt dan een betaallink voor de extra kosten.

Heeft u verder nog vragen dan kunt u contact via email of telefoon opnemen.

 

© 2010 - 2022 Anja`s Handwerkatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel